3 aplicaţii care te vor ajuta să îţi menţii promisiunile în 2015


În fiecare an, în seara de revelion ne facem planuri pentru un an viitor mai bun. Dar din păcate nu tot timpul ne ţinem de aceste promisiuni. Pentru că speranţa moare ultima, poţi încerca câteva aplicaţii care să te ajute să îţi realizezi promisiunile.

Nutrition Lookup este o aplicaţie care te ajută să monitorizezi ceea ce mănânci. Vrei să ţi o dietă şi nu ştii ce să mănânci, câte calori, câţi carbohidraţi? Aceasta aplicaţie este menită să te ajute în cazul în care doreşti să adopţi o alimentaţie mai sănătoasă. Aplicaţia include şi un modul pentru scanarea codului de bare, care din păcate pentru produsele din România nu prea funcţionează. În schimb interfaţa este foarte prietenoasă şi uşor de înţeles, iar baza de date conţine milioane de produse alimentare.

Coach.me este o aplicaţie disponibilă atât pentru iOS cat şi pentru Android. Aceasta aplicaţie te va ajuta să te menţii de promisiunea faţă de tine, fie că vrei să slăbeşti, să fi mai productiv sau să înveţi să cânţi la un instrument. Este aplicaţia perfectă care să te ajute să renunţi la obiceiurile rele şi să adopţi altele bune.

Quit smoking – QuitNow! Acesta aplicaţie vine în două variante, una gratis şi o variantă PRO pentru care va trebui să plăteşti. Din momentul în care ai instalat aplicaţia, numărătoarea începe. Aplicaţia monitorizează câte zile şi câte ţigări nu ai fumat, de asemenea îţi mai spune câţi bani şi cât timp ai economisit. Ce vei face acum cu pauză de ţigară?

 


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.