5 cadouri tech pentru ea


Pentru că se apropie perioada sărbătorilor şi toată lumea e îngrijorată de cadouri, haideţi să vedem ce cadouri tech se pot adapta pentru ea. Toată lumea ştie că bărbaţii sunt cei mai mari consumatori de tehnologie, dar există câteva dispozitive care le pot încânta şi pe ele.

1. Mănuşi sau papuci încălzite prin USB

Pentru că zilele devin din ce în ce mai reci, te poţi orienta după o pereche de mănuşi sau papuci de casă care se încălzesc cu ajutorul interfeţei USB. Acest gen de produse se pot găsi şi la noi pe piaţa cu preţuri în jur de 60 lei.

2. Căşti Bluetooth

Toată lumea ascultă muzică, aşa că o pereche de căşti fără fir nu poate să încurce. Ea va scăpa de fire încâlcite şi va putea asculta muzica preferată oriunde şi oricând. Aici poţi alege dintr-o gamă foarte largă în funcţie modelul preferat. Preţurile pot să înceapă undeva de la 100 lei.

3. Boxe Bluetooth

În cazul în care nu îi place să poarte o pereche de căşti toată ziua pe urechi, poţi opta pentru varianta unor boxe fără fir. Boxele portabile oferă o calitate şi intensitate a sunetului superioară faţă de difuzoarele telefonului şi de asemenea sunt la fel de portabile ca şi o pereche de căşti. Preţul de început pentru o boxă decenta începe de la 190 lei, de exemplu Blaupunkt BT10GR.

4. Imprimanta pentru poze

Nu poţi pune un preţ pe amintiri, şi ce poate fi mai frumos decât multe amintiri împreună? O ramă foto digitală poate fi o soluţie, dar tot pozele clasice sunt câştigătoare. O mini imprimantă specială pentru a printa pozele preferate poate fi un cadou deosebit pentru ea. Ca şi preţ aici ai de scos din buzunar undeva la 500 lei pentru Canon Selphy CP910.

5. Sony Cyber-Shot QX10

Este un dispozitiv care poate transforma orice telefon cu Android sau iOS într-o cameră foto semi – profesională. Dacă iubita ta e împătimită de fotografie, cu siguranţă acesta este cadoul perfect. Se conectează foarte uşor cu orice telefon, iar calitatea pozelor este cu siguranţă mult mai bună decât cele făcute cu camera din dotarea telefonului. Preţul este aproximativ de 950 lei.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.