5 jocuri simple


Salut, azi vă voi recomanda câteva jocuri simple, dar care pot ajunge să vă distreze şi câteva ore. Să trecem direct la subiect:

1. Don’t Tap The White Tile dont tap the white tile

Un joc care pare extrem de simplu la bază, tot ce trebuie să faci este să nu apeşi pe pătrăţelele albe. Simplu nu? Ceea ce îl face interesant este faptul că atunci când apeşi corect pe pătrăţelele colorate canta diferite melodii clasice într-un ton de pian. Probabil prima oară când îl vei juca nu o să îţi dai seama ce melodie cânta, dar pe măsură ce abilităţile îţi cresc sunetul devine din ce în ce mai clar. De la un joc la altul o să îţi doreşti să obţii un timp cât mai scurt şi asta o să îţi ceară un antrenament riguros. Pentru a nu te plictisi rea repede, jocul are mai multe moduri pe care poţi să le încerci. Jocul îl poţi descărca gratuit de pe Magazinul Play.

2. KAMI   kami

Încă un joc simplu în care trebuie să aduci tot ecranul la aceeaşi culoare. Pare simplu la prima vedere, dar nu este chiar aşa pentru că acest lucru trebuie realizat din cât mai puţine mişcări pentru a putea trece la următorul nivel. Şi când zic mişcări mă refer la schimbările, cu un interesant efect de împăturire, care se produc în timpul apăsării unei culori. Unele nivele pot pune destul de multe bătăi de cap. Jocul se poate descărca tot gratuit de pe Magazinul Play, în schimb doar primele 9 nivele sunt gratuite. Pentru următoarele nivele este nevoie de plată unei sume modice de 3.66RON.

3. Sea Battle sea battle

Sea Battle este un joc care o să ne reamintească de copilărie şi mai exact de jocul avioanele. Principul este acelaşi, ţintele sunt diferite. Trebuie să nimereşti şi să distrugi flota inamicului. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult la acest joc este modul multiplayer, unde poţi să îţi provoc prietenii la o bătălie prin bluetooth sau prin intermediul internetului dacă distanţa dintre jucători este mare. Jocul vine cu două moduri de joc. Modul clasic în care trebuie doar să găseşti să distrugi navele inamicului şi modul avansat unde pe lângă instinctul propriu mai poţi fi ajutat de sonar, rachete defensive şi avioane de atac. Jocul se poate descărca gratuit de pe Magazinul Play.

4. Bomber Friends bomber friends

Încă un joc adus din copilărie. Cred că mare parte din noi suntem deja familiarizaţi cu acest joc. Scopul este să învingi prin spulberarea inamicilor cu ajutorul bombelor. Se poate juca atât de unul singur, cât şi în mai mulţi jucători. Poţi provoca până la 3 prieteni la o competiţie cu bombe. În joc poţi participa şi la diferite turnee, care îţi vor aduce bănuţi. Bănuţii îi poţi folosi pentru schimbarea înfăţişării caracterului propriu. Jocul se poate descărca gratuit de pe Magazinul Play.

5. 2048 2048

Acest joc nu cred că mai are nevoie de prezentare. Este un joc care provoacă dependentă! Ideea principală este să aduni 2048 de puncte într-un pătrăţel. În careul de 4×4 trebuie să muţi piesele pe verticală sau pe orizontală pentru a le însuma. Doar pătrăţelele cu aceeaşi valoare se vor însuma. Ştiu că devine frustrant la un moment dat că nu ajungi să faci cele 2048 de puncte. Recordul meu personal este de 4096 într-un pătrăţel, deci se poate!

Acestea fiind spuse vă doresc distracţie maximă!


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.