Adaugă WiFi aparatului foto


Eye-fi

Dacă eşti pasionat de fotografie, cu siguranţă o să îţi placă acest card SD. Eye-Fi Mobi este un card SD care îţi va adăuga WiFi aparatului foto.

Eye-Fi oferă o serie de carduri clasa 10 cu ajutorul cărora vei putea transfera pozele de pe aparat pe telefon, tableta sau laptop fără prea multe bătăi de cap. Clasa 10 oferă o viteză minimă de citire sau scriere de 10 MB/s. Conform specificaţiei acest card poate atinge o viteză maximă de citire de 23 MB/s şi o viteză maximă de scriere de 13 MB/s.

Cardul Eye-Fi Mobi va adăuga WiFi aparatului foto în câteva secunde. Trebuie doar să introduci cardul în aparata, instalezi aplicaţia Eye-Fi pe dispozitivul pe care vrei să descarci şi gata. Poţi descărca pozele sau videoclipurile preferate de pe aparat pe telefon aproape instant, cu condiţia ca fişierul descărcat să nu depăşească 2 GB. Cardul pate fi folosit cu orice dispozitiv Android mai recent de 2.3 sau iOS mai recent de 5.1.

Partea cea mai bună este că nu vei avea nevoie de o reţea WiFi în apropiere pentru a descărca pozele, cardul va crea propria reţea wireless. Asta înseamnă că poţi descărca pozele oriunde şi oricând. Îţi recomand să verifici lista de compatibilitate a producătorului înainte de o eventuală achiziţie. Preţul pentru un card Eye-Fi Mobi de 16 GB este de 499 lei şi poate fi cumpărat e pe F64.ro.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.