BassAware Drop îţi aduce bass-ul dar păstrează liniştea


bassaware drop

Unii sunt dependenţi de ţigări, alţii de seminţe, iar alţii de bass. Dar prea mult bass poate deranja persoanele care nu sunt dependente de el. Ce rămân de făcut dacă îţi place bass-ul şi nu vrei să deranjezi pe nimeni? În cazul ăsta poate arunci un ochi peste BassAware Drop.

BassAware este o firmă din New York care a realizat un produs menit să simuleze senzaţia pe care o ai atunci când ai bass-ul dat la maxim. Drop este un dispozitiv portabil, asemănător cu un rucsac în miniatură, care reproduce vibraţiile realizate de bass dar fără să realizeze nici un zgomot. Ai nevoie doar de un MP3 player şi o pereche de căşti, iar BassAware Drop îţi aduce bass-ul.

BassAware Drop se poate folosi cam cu toate dispozitivele audio, dar mai are şi o funcţie interesantă în plus. În cazul în care ai senzaţia că sistemul tău audio nu furnizează suficient bass, Drop foloseşte un microfon pentru a amplifica senzaţia de bass.

Bateria integrată furnizează suficientă energie pentru a menţine dispozitivul activ între 12 şi 20 de ore, în funcţie de intensitatea pe care o foloseşti. Deşii acest produs a fost realizat în primul rând pentru muzică, acesta poate îmbunătăţii şi experienţa virtuală. Şi aici mă refer la realitatea virtuală sau cea augmentata.

Aşa că data viitoare când vecinul da muzica prea tare, arătai acest articol. Poate îţi achiziţionează acest produs şi vei putea să te bucuri de restul zilei în linişte.

sursa [DigitalTrends]


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.