Cadouri pentru pasionaţii de jocuri


cadouri pentru pasionatii de jocuri

Vine iarna! Şi asta nu e doar o vorbă din Game of Thrones, chiar vine iarna. Asta înseamnă că vom petrece mai mult timp în casă şi mai puţin pe afară, iar pasionaţii de jocuri vor avea dezlegare la gaming. De aceea m-am gândit să fac o listă cu potenţiale cadouri pentru acea persoană dragă pasionată de jocuri din viaţa ta sau poate chiar pentru tine.

1. Pachet gamepad Logitech F310 plus joc Far Cry 4. Cu toate că are un an de când a apărut Far Cry 4 este unul dintre cele mai bune jocuri existente pe piaţă şi cu siguranţă merită încercat. Iar gamepad-ul ataşat va intensifică experienţa de gaming pe care o are jocul. Logitech F310 se conectează prin intermediul unui port USB şi funcţionează pe orice Windows între XP şi 8. Funcţia pe care o execută fiecare buton poate fi reglată după bunul plac.

2. Fallout 4 este cel mai bun joc RPG din acest an după părerea mea. Grafică impecabilă îţi dă senzaţia că te uiţi la un film şi nu că eşti în faţa unui joc. Dacă nu l-ai jucat până acum, cu siguranţă te va ţine în priză chiar şi în 2016. Are o poveste grozavă, gameplay bun, are o hartă imensă şi pe deasupra îţi poţi personaliza caracterul în foarte multe feluri. Nu dezvălui mai multe, te las să le descoperi singur.

3. Consola Nintendo 3DS XL este excelentă pentru persoanele care se deplasează foarte mult. Având în vedere că faci aproximativ o oră dintr-un capăt de oraş până în celălalt cu mijloacele de transport în comun, de ce să nu te joci un Super Mario între timp? Mario, Zelda, Donkey Kong, Final Fantasy şi Pokemon sunt doar câteva din titlurile pe care le poţi juca pe această consola portabilă.

4. Căştile de gaming Somic G941 vor vibra creierii oricărei persoane care le va purta. Pentru că 5.1 este prea puţin pentru pasionaţii de jocuri, aceste căşti oferă o sonorizare 7.1. Asta înseamnă că este echivalentul unui sistem surround cu opt canale, 7 boxe şi un subwoofer. Aşa că data viitoare când prietenul tău se joacă cu un volum mult prea mare, poate îi recomanzi acest set de căşti.

5. Mad Catz MMO TE Tournament Edition este o armă esenţială pentru jucătorii de MMO (Massively Multiplayer Online game). Acest mouse are o matrice de 12 butoane care pot fi programate pentru a sporii abilităţile oricărui jucător de MMO. Are o rezoluţie de 8200 dpi (puncte pe inch), în comparaţie cu un mouse normal care are undeva la 1000 dpi. Aceste îmbunătăţiri se resimt în diferenţa de preţ dintre acest mouse şi un mouse normal.

Acestea fiind spuse, spor la gaming şi un Crăciun cât mai fericit! Nu uita să mai opreşti din când în când jocul pentru o pauză de cozonac.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.