Cadouri tech de Sf. Valentin


Dacă eşti fan Valentine’s Day cu siguranţă vei dori să cumperi ceva pentru acea persoană dragă. Şi dacă iubeşti tehnologia poţi să te orientezi după câteva cadouri tech de Sf. Valentin.

Pentru că nimic nu spune mai mult că eşti interesat de sănătatea celuilalt decât un fitness tracker, te pot îndruma spre un dispozitiv pentru monitorizarea sănătăţii. Fitbit Zip Fitness va monitoriza numărul de paşi făcuţi, distanta şi numărul de calorii arse. Cu modulul Bluetooth inclus în pachet vei putea descărca informaţiile pe orice PC sau MAC prin intermediul aplicaţiei Fitbit. Sau poţi descărca informaţiile pe telefonul tot cu ajutorul aplicaţiei Fitbit pentru Android şi iOS. Poţi achiziţiona acest produs din oferta eMag de Sf. Valentin cu 20% reducere direct de la acest link.

Un smartwatch nu îi va permite să întârzie la întâlnirea de Valentine’s Day. Ceasul inteligent Pebble Original va indica tot timpul întâlnirile esenţiale la care trebuie să ajungă. Pebble Original are un ecran e-paper, ceea ce înseamnă că acesta va oferi o vizibilitate maximă chiar şi în cele mai însorite zile şi va asigura un consum redus de energie. Bateria acestuia rezista până la şapte zile cu o singură încărcare. Vei fi anunţ prin vibraţie când primeşti o notificare, SMS sau email şi poţi să îl citeşti fără să mai scoţi telefonul din buzunar. Pebble Smartwatch este rezistent la imersare până la 50 de metrii, deci poţi să înoţi cu el fără să ratezi notificări importante. Că tot am vorbit de fitness trackere, Pebble poate ţine evidenţa mişcărilor cum ar fi plimbările, alergatul, plimbarea cu bicicleta şi înotul. Iar cu aplicaţiile existente pentru acesta, poţi să îl foloseşti în locul telecomenzii pentru GoPro spre exemplu. Şi acest produs poate fi comandat din oferta de Sf. Valentin cu 20% reducere de la acest link.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.