Căştile Bragi Dash


Încă nu ai găsit acel fitness tracker care să ţi se potrivească? Căştile Bragi Dash se aproprie foarte mult de perfecţiune, acestea fiind primele căşti wireless inteligente fără nici măcar un cablu. Gata cu cablurile încâlcite, acum trebuie să ai grijă doar să nu le pierzi.

Căştile Bragi Dash vin cu 3 huse de silicon pentru a se potrivi cât mai bine la orice tip de ureche. Poţi să îţi redai muzica favorită de pe memoria internă de 4 GB a căştilor sau poţi să redai muzica de pe memoria telefonului prin Bluetooth. Meşterii germani au integrat o funcţie foarte interesantă prin care poţi regla cât din sunetul ambiental ajunge în urechea ta, pentru a putea fi atent la traficul din jurul tău. Şi dacă ai de gând să mergi la înot, trebuie să ştii că sunt rezistente la apă până la un metru.

Şi pentru că tot am pomenit de fitness tracker, căştile Bragi Dash fac şi acest lucru. Mişcările cum ar fi numărul de paşi, intensitatea şi distanţă sunt înregistrate, poţi să setezi limite şi să fi anunţat când ţi-ai atins obiectivul. Dash mai înregistrează ritmul cardiac, saturaţia de oxigen şi energia folosită. În cazul în care antrenamentul se face în grup, tot ce trebuie să faci este să foloseşti funcţia de hands-free şi poţi comunica cu membrii grupului.

În pachet vine şi o cutie care se foloseşte pentru transport, depozitare şi ca staţie de încărcare. O încărcare durează aproximativ o oră, iar cu o încărcare poţi utiliza căştile timp de 3 ore. Preţul căştilor ajunge la 299 de dolari.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.