Cum descarci videoclipurile preferate de pe Youtube


Cum descarci videoclipurile preferate de pe Youtube

Cu siguranţă ai câteva videoclipuri adunate în lista de Youtube. Uneori prefer să am videoclipurile salvate pe laptop pentru momentele când nu am acces la internet sau pe telefon pentru vizualizări ulterioare fără consum de date. Este legal acest lucru? Nu, nu este permis conform politicilor Youtube. Şi totuşi se practică descărcarea videoclipurilor, chiar dacă platformele video online fac tot posibilul să împiedice acest lucru, inclusiv Youtube.

Există trei metode prin care poţi descărca videoclipurile preferate de pe Youtube. În primul rând poţi descărca videoclipurile direct pe telefonul mobil prin folosirea unei aplicaţii. O altă metodă ar fi utilizarea unor site-uri prin care se face conversia şi se descarcă videoclipul. Iar a treia metodă implica instalarea unor aplicaţii pentru PC.

Prima metodă este indicată pentru oamenii foarte răbdători. Aplicaţiile care există pentru descărcarea videoclipurile sunt încărcate de reclame şi este aproape imposibil să descarci un video fără să apeşi din greşeală pe cel puţin o reclamă. Ceea ce poate fi foarte enervant. Un alt dezavantaj este că necesită realizarea mai multor pasi pentru a ajunge la descărcarea mult aştepta. De aceea nu voi recomanda nici o aplicaţie de acest fel.

O metodă mai puţin anevoioasă este de a utiliza site-uri pentru descărcări. Sunt foarte multe site-uri disponibile pentru această treabă. Cu ClipConverter poţi transforma videoclipurile în funcţie de preferinţă (AVI, MP4, 3GP sau MOV). Tot ce trebuie să faci este să copiezi link-ul videoclipului şi să îl aplici în spaţiul disponibil, iar după finalizarea conversiei în formatul ales poţi descărca videoclipul. Alte site-uri similare ar fi CatchVideo sau KeepVid.

Cea mai simplă metodă de salvare a videoclipurile mi se pare prin instalarea unui program, pentru că necesită doar copierea link-ului de la videoclip. Un alt beneficiu este accesul la setări mult mai complexe şi aici mă refer la formatul, rezoluţia şi chiar sonorizarea videoclipului. Recomandat este Free Studio, un program cu foarte multe opţiuni disponibile. Iar dacă vrei să descarci un playlist întreg poţi utiliza Freemake Video Downloader.

Tu cum descarci videoclipurile preferate de pe Youtube?


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.