Honeywell Lyric este un termostat inteligent


honeywell lyric

Automatizările devin din ce în ce mai prezente în casele de azi. Dispozitivele inteligente adăugă un cost iniţial mai ridicat, dar asigura o economie pe termen lung. Şi în plus adăugă un grad mai ridicat de confort în orice locuinţă.

Honeywell Lyric este unul dintre aceste dispozitive inteligente. Poate nu ajungi tot timpul la ora 5 acasă, dar tot timpul îţi doreşti să ai temperatura optimă când ajungi. Lyric este un termostat capabil să regleze temperatura casei în funcţie de programul şi preferinţele tale.

Cu modulul WiFi integrat, Honeywell Lyric poate fi controlat de oriunde şi oricând direct de pe telefon. Astfel te va ajuta să economiseşti la factura energetică prin reducerea temperaturii atunci când dormi sau eşti plecat. De asemenea Lyric poate regla temperatura în funcţie de condiţiile meteo exterioare sau poate porni căldura atunci când eşti în drum spre casă.

Termostatul Honeywell are un design modern, uşor de utilizat şi o formă rotundă. Oferă un feedback luminos atunci când este reglat, iar pe ecran poţi vizualiza temperatura setată, vremea sau modul de funcţionare.

Din păcate Honeywell Lyric nu este compatibil cu toate sistemele de încălzire, aşadar vei fi nevoit să faci un pic de cercetare înainte. Dar odată instalat vei avea acel plus de confort de care nu vei mai dori să te desparţi.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.