Kube este geanta frigo cu bluetooth pe care ţi-o doreai


Kube este geanta frigo cu bluetooth

Circulă de ceva vreme pe net o poză denumită “shut up and take my money” şi cam asta a fost impresia mea când am văzut acest produs. Kube este geanta frigo cu bluetooth care îţi menţine berea rece şi muzică la maxim. Ştiu că sună ca o lozincă pe care ai putea să o auzi vara la noi la mare, dar asta face.

Nu ştiu ce baterie are în interior, dar Kube Sound afirma că poate reda până la 20 de ore de muzică. Bineînţeles asta depinde de volumul la care asculţi. Să spunem că 20 de ore sunt suficiente pentru un party pe plajă. Cei 125 de decibeli sunt impresionanţi având în vedere că o drujbă poate reproduce doar 110 decibeli. Aşa cum era de aşteptat ai şi un loc din care poţi să îţi încarci dispozitivele. Ca şi orice altă boxa bluetooth are butoanele pentru schimbarea melodiilor, pauză, stop şi play. Toate astea vin într-un pachet premium cu un design şi materiale de calitate.

Pe lângă conectivitatea bluetooth, Kube mai este înzestrată cu performanţa AirPlay. Ceea ce îţi va permite să redai muzica de pe Spotify, Apple Music, Pandora şi alte aplicaţii.

Boxe cu bluetooth am mai văzut, dar piesă de rezistenţă este geanta frigorifică de 33 litrii. Destul de încăpătoare! Trebuie să recunosc că e primul produs de acest fel pe care îl văd şi sunt foarte impresionant. La orice petrecere cu prietenii pe plaja ar trebui să existe un asemenea dispozitiv. În acelas timp cred că ar fi prea multe manele pe plajă la noi dacă ar şi-ar permite oricine acest gadget. De aceea mă bucur oarecum ca e destul de scump.

Pentru geanta frigorifică stereo Kube trebuie să scoţi în momentul de faţă 3000 de dolari. Pe cât de mult îmi place ideea, cred că am să mă rezum momentan la boxa mea micuţă pe bluetooth. Ca să îţi rezervi o bucată trebuie să dai 300 de dolari acum, iar restul sumei va fi retrasă în momentul în care se va face efectiv livrarea. Era să uit geanta frigorifică stereo Kube este şi rezistenţa la apă deci nu trebuie să te stresezi prea tare că ai vărsat ceva pe ea sau că va ceda la contactul cu apă.

Kube este geanta frigo cu bluetooth pe care ti-o doresti kube la piscina Shut-up-and-take-my-money

sursa [Kube Sound]


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.