Letv Le Superphone este un super smartphone chinezesc


le superphone

Letv este o firma Chinezească care furnizează online filme, animaţii, ştiri şi multe alte videoclipuri. Letv.com este al treilea site din China în funcţie de numărul de ore de streamig video. Şi totuşi a realizat un smartphone intitulat foarte sugestiv Le Superphone.

Letv Le Superphone este un telefon care pare a fi născut din fuziunea dintre HTC şi iPhone. Se aseamănă foarte mult cu HTC, dar are anumite trăsături care amintesc de iPhone. Va avea un display de 5.5 inch şi mi se pare interesant faptul că au integrat o mufă usb de tip C.

În interior nu putea fi alt procesor decât Snapdragon 810 pentru aş merita numele de Le Superphone. Acesta se mai bucura de o cameră de 21 megapixel şi o baterie mare de 3000 mAh. De asemenea Le Superphone va avea disponibilă o conexiune HDMI wireless.

Versiunea Android de pe Letv Le Superphone va fi optimizata pentru conţinut media şi video streaming online, la urma urmei asta e principala sursă de venit pentru Letv. Ecranul produs de Sharp este conceput pentru a crea cea mai bună experienţa de vizualizare a conţinutului video.

În momentul de faţă Le Superphone a fost anunţat doar pentru piaţa din China şi din U.S., încă nu se ştie nimic despre o lansare pe piaţa din Europa. Data e lansare nu a fost încă anunţată, dar cel mai probabil va fi spre finalul anului.

le superphone le superphone


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.