Marshall London va fi pe placul melomanilor


telefon Marshall London

Firma Marshall este recunoscută internaţional pentru sistemele de sonorizare pe care le produce, dar se pare că vor şi ei o bucăţică din piaţa terminalelor mobile. Şi aşa cum am fost obişnuiţi de Marshall, acest smartphone se va naşte din pasiunea pentru muzică. Spun asta pentru că Marshall London va integra câteva caracteristici interesante.

Clar nu este primul telefon cu două difuzoare, dar este primul cu o placă audio dedicată şi două ieşiri audio de 3.5mm. Controlul volumului va putea fi controlat individual pe fiecare ieşire audio. O altă caracteristică care va impresiona este scrol-ul de pe lateral pentru volum. Acest scrol ar putea fi util şi pentru navigarea paginilor de internet, dar nu ştiu dacă s-au gândit la această aplicaţie.

Pe lângă designul diferit, Marshall London va veni şi cu o serie de aplicaţii dedicate prelucrării, înregistrării sau realizării compoziţiilor proprii. Codec-ul aptX va fi folosit pentru redarea unui sunet cât mai clar prin Bluetooth. Două microfoane vor fi folosite pentru a minimiza zgomotul de fundal din timpul înregistrărilor.

Specificaţiile hardware nu impresionează atât de mult, având în vedere că integrează doar 2 GB de memorie RAM, un procesor quad-core de 1.2 GHz şi 16 GB de memorie internă, care poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Deasupra ecranului de 4.7 inch există o cameră de 2MP, iar camera din spate oferă doar 8MP. Partea bună este că bateria de 2500 mAh poate fi schimbată cu uşurinţă.

Clar Marshall London nu este un telefon pentru oricine şi va acoperii piaţa persoanelor pasionate de muzică. Totuşi trebuie să recunoşti că are câteva caracteristici destul de interesante. Faptul că vine cu un set de căşti Marshall pentru interiorul urechii este un bonus.

marshall london smartphone Telefon Marshall Scrol marshall London Marshall Global Equalizer Marshall DJ-app


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.