Sa ne asteptam la o editie limitata Samsung Avengers?


samsung avengers

După cum bine se ştie Samsung a promovat foarte puternic ultimul film Avengers, dar este valabil şi viceversa. Samsung şi Marvel creat o legătură foarte strânsă în care ambele firme îşi promovează produsele şi din care ar putea ieşii o ediţie limitată Samsung S6 şi S6 Edge.

Dar oare ce superputeri ar putea avea aceste telefoane în ediţie limitată, în afară de un preţ exagerat? Să fie oare Samsung Avengers Hulk S6 Edge indestructibil? M-aş mulţumi şi cu un grad de protecţie IP decent. Sunt sigur că ediţia Captain America nu va fi făcut din aliaj de vibranium – adamantium. Cred că Samsung Avengers modelul Iron Man se aproprie cel mai mult de adevăr în cazul în care se vinde la pachet cu Samsung Gear VR.

Asta şi promovează Samsung pe site-ul oficial, un pachet compus dintr-un Samsung Galaxy S6 şi ochelarii de realitate virtuală Samsung Gear VR pentru S6. Şi face asta foarte inventiv printr-o serie de patru videoclipuri, dintre care un videoclip poate fi vizionat la 360 de grade. Momentan sunt prezentate doar trei din cele patru videoclipuri, bănuiesc că ultimul videoclip este special conceput pentru a te bucura de Samsung Gear VR.

În cazul în care într-adevăr va fi realizată o ediţie limitată sper că fiecare erou să beneficieze de o caracteristică reprezentativă, nu doar o culoare diferită a telefonului. Dar asta vom vedea până luna viitoare. Între timp te poţi delecta cu videoclipurile pe care le-am pomenit:


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.