Tago Arc este un accesoriu tech ce nu se demodează


tago arc

Nu ai cu ce să asortezi rochiţa cea nouă? Te-ai plictisit de accesoriile pe care le ai deja? Tago Arc este un accesoriu tech ce nu se demodează, sau cel puţin îl poţi personaliza cum doreşti. Tago Arc este o brăţară pe care o poţi personaliza prin intermediul ecranului e-paper şi face parte din categoria dispozitivelor dedicate pentru doamne şi domnişoare (Lady Tech).

Tago Arc poate fi personalizata prin modificarea imaginii afişate pe ecranul e-ink (electronic ink), acest lucru se face prin intermediul aplicaţiei de pe telefon. Aplicaţia înglobează o serie de poze din care poţi să o alegi pe cea care consideri că se pretează cu ţinuta pe care o ai. Tot ce trebuie să faci este să atingi brăţară cu telefonul şi imaginea va fi transferată. Şi partea cea mai bună este că Tago Arc nu trebuie încărcată. Brăţara va fi lansată în trei culori: auriu, argintiu şi negru.

Mă aştept să văd în viitor astfel de dispozitive care să monitorizeze şi activitatea fizică. Dar momentan trebuie să te mulţumeşti doar cu acest accesoriu fashion. Din păcate livrările pentru Tago Arc vor începe abia din Decembrie 2015. Ţi-ar plăcea să primeşti cadou de 8 Martie un astfel de dispozitiv?

tago arc tago arc tago arc


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.