Vrei un concediu ieftin? Foloseşte Google Flights


obtine un concediu ieftin cu google flights

Vine vremea concediilor de iarnă şi cred că ai deja ceva plănuit. Unde mergi? Te deplasezi cu maşina sau cu avionul acolo? Dacă mergi cu avionul, cel mai probabil ai ales un loc mai exotic şi călduros. Sper că ai folosit Google Flights când ai ales biletul. Ştiu că achiziţia unor bilete de avion îţi poate da bătăi foarte mari de cap. Poţi să găseşti bilete de avion în perioada în care vrei, dar la un preţ exagerat de mare. Sau poate preţul este bun, dar nu e chiar perioada pe care ţi-ai dorit-o. Sau poate are prea multe escale şi ajungi să petreci un timp foarte mare prin aeroporturi. Ce ştiu sigur este că ajungi să consumi ore întregi căutând pe zeci de site-uri pentru a găsi varianta perfectă. Sau poţi să foloseşti Google Flights pentru a scuti din timp şi a obţine un concediu ieftin.

În primul rând Google Flights e extrem de simplu, uşor de folosit şi foarte rapid. Trebuie să introduci perioada în care vrei să pleci, oraşul de unde pleci şi cel în care vrei să ajungi. După care îl laşi să îşi facă magia. Cam o secundă sau mai puţin. Ai o serie de setări la care poţi să mai lucrezi, să pui filtre după preţ, companie aeriană, cu escală sau nu. Poţi vedea şi dacă ai WiFi în avion sau nu.

Îţi va identifica cel mai bun preţ, preţul este marcat cu verde pentru a fi cât mai bine observat. De asemenea există o rubrică “Best flights”, probabil aceste zboruri nu vor fi tot timpul cele mai ieftine, dar îţi oferă un compromis între preţ şi timpul de zbor.

Dacă eşti dispus să faci un compromis în ceea ce priveşte perioadă, Google Flights îţi oferă recomandări pentru altă perioadă în care biletele sunt mai ieftine. Sau îţi recomandă alt aeroport, tot pentru a-ţi obţine o ofertă mai bună.

Dacă încă nu eşti sigur de preţ şi crezi că poate, poate se mai ieftinesc biletele. Ai o opţiune în care poţi primi notificări pe email pentru acel zbor. “Track prices” se numeşte această opţiune şi poate fi activată cu un singur click. Ca să îţi găsească cel mai bun preţ şi să nu ratezi vreo ofertă, Google Flights monitorizează istoricul preţurilor şi te notifica atunci când există probabilitatea ca preţul să crească. Ca rezultat, tu obţii un concediu ieftin.

În concluzie Google Flights îţi oferă soluţia completă pentru căutarea celor mai bune bilete de avion. În plus îţi poţi instala Google Trip (îl găseşti atât pentru Android cât şi iOS) pentru organizarea restului. Pe lângă salvarea biletelor de avion şi a cazării, în Google Trip mai poţi să îţi organizezi un itinerariu complet al vacanţei. Poţi să găseşti locuri de vizitat, unde poţi să mânci bine şi chiar unde poţi să îţi faci cele mai grozave poze. P.S. Nu uita GoPro-ul şi DSLR-ul. O vacanţă grozavă îţi doresc!


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.