5 jocuri pentru un weekend prelungit


5 jocuri pentru un weekend prelungit

Se anunţa un weekend prelungit pentru majoritatea dintre noi. Fanii de jocuri vor acapara consolele, vor mai ucide doi sau trei moniştii la finalul nivelului sau poate vor termina cursa aceea pe care se chinuie de mult să o câştige. Şi mie îmi place să mă joc, dar de foarte multe ori nu mai apuc să fac asta. În schimb telefonul îl am tot timpul asupra mea şi când am o pauză de 10 min sau aştept, mai cochetez cu jocurile de pe mobil. Mă bucur să văd că jocurile mobile au devenit din ce în ce mai complexe şi pe deasupra au o grafică de invidiat. În orice caz, dacă ai puţin timp liber în acest weekend poţi să arunci o privire peste următoarele jocuri:

1. Mortal Kombat nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare, este jocul care a încălzit multe procesoare în anii 90. Începând cu 1992, când a fost creat, Mortal Kombat a trecut prin multe schimbări în cursul anilor, iar acum a ajuns şi pe mobilul tău. Grafică s-a îmbunătăţit considerabil din ’90 până acum, dar gameplay-ul a rămas acelaşi. Două caractere intra în ring, doar unul iese în viaţă! Acum te poţi bucura de fatalităţile fiecărui personaj direct de terminalul mobil, aşa că nu ezita, Finish Him!

2. MARVEL Future Fight este asemănător cu Mortal Kombat, dar caracterele sunt cele cu care Marvel ne-a obişnuit. Ideea din spate este să îţi creezi propria echipă de supereroi, pe care o antrenezi pentru ai învinge pe cei mai răi ticăloşi existenţi. Poţi să îi aduci îmbunătăţiri lui Iron Man sau să faci un upgrade armelor existente. Trebuie să faci tot posibilul pentru a te asigura că viaţa va continua aşa cum o ştim!

3. Kingdoms Charge este un RPG cu o grafică mult mai animată. Eroii pe care îi ai vor trece prin bătălii grele din care vor acumula experienţă pentru a-şi îmbunătăţii abilităţile. Spel-urile unice fiecărui erou te vor ajuta să îţi biruieşti adversarii cât mai uşor. Pe măsură ce câştigi experienţă, nivelele vor deveni din ce în ce mai grele, aşa că foloseşte-ţi cu grijă mana.

4. Earn to Die 2 este dedicat iubitorilor de curse. Dacă nu te pricepi la eroi, poate te pricepi la maşini, iar în Earn to Die 2 ai o gamă foarte mare de maşini pe care le poţi modifica. Tot ce trebuie să faci este să apeşi pedala de acceleraţie, să distrugi cât mai multe chestii şi să calci nişte zombii în acelaşi timp. Ai grijă să nu te prindă zombii pe tine în schimb.

5. În Criminal Case vei putea să faci pe detectivul şi să rezolvi cele mai ciudate cazuri de crimă. Criminal Case este un joc de aventura în care trebuie să găseşti indiciile esenţiale, acestea te vor ajuta să îl prinzi pe criminal. Dacă eşti atent la detalii poţi găsi obiectele ascunse lăsate în urmă de criminal.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.