Aleargă pentru o cauză nobilă cu Charity Miles


charity miles

Charity Miles este o aplicaţie prin care poţi sponsoriza o fundaţie caritabilă. Vrei să susţii asociaţia pentru protecţia naturii şi animalelor sălbatice (WWF)? Sau poate vrei să susţii cercetările împotriva cancerului? Aceste şi multe fundaţii pot fi susţinute prin intermediul aplicaţiei Charity Miles.

Pentru a începe donaţia trebuie să instalezi aplicaţia, să îţi alegi fundaţia pentru care vrei să donezi şi să alergi sau să pedalezi. Charity Miles va înregistra distanţa parcursă şi banii care au fost acumulaţi pentru fundaţia respectivă. Bicicliştii vor câştiga 10 cenţi pentru o milă (1.6 km) parcursă, iar dacă mergi sau alergi vei aduna 25 cenţi/milă.

Charity Miles oferă corporaţiilor oportunitatea de a folosi alte metode de marketing decât cele tradiţionale. Corporaţiile te sponsorizează în funcţie de activităţile tale şi în schimb îşi fac reclamă prin intermediul aplicaţiei. Cine nu se laudă pe Facebook când a alergat 6 km şi a donat în acest timp fundaţiei pentru cercetarea Alzheimer-ului?

Este o idee excelentă deoarece toată lumea câştigă. Compania îşi face publicitate pozitivă, fundaţiile acumulează bani, iar tu vei trăi cu satisfacţia unui antrenament bine făcut şi cu gândul că ai ajutat o cauză nobilă. Aşadar spor la pedalat sau la alergat!

Aplicaţia este disponibilă atât pentru Android cât şi pentru iOS. De pe magazinul Play poţi descărca aplicaţia Charity Miles pentru Android. Sau poţi căuta Charity Miles pe iTunes în cazul în care foloseşti un iPhone.

charity miles charity miles


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.