Ascultă muzica de pe Youtube cu ecranul inchis


Asculta muzica de pe Youtube cu ecranul inchis

Îmi place de Youtube, are de toate. Fie că ascult muzică, învăţ ceva nou dintr-un tutorial, mă amuz la fel de fel de videoclipuri sau mă uit la ştiri, Youtube-ul mi le oferă pe toate. Dar aplicaţia Android şi iOS are câteva limitări care mă deranjează. Fiind o aplicaţie care reda conţinut video, ecranul trebuie să fie pornit tot timpul. Ceea ce îmi consuma bateria şi nu îmi place. În al doilea rând nu mai poţi să faci nimic altceva pe telefon în timp ce aplicaţia este pornită.

O metodă prin care poţi să scopi de aceste problema este să plăteşti 10 dolari lunar pentru Youtube RED. Dar de ce să plăteşti când poţi să faci acelas lucru gratuit? Am găsit o serie de aplicaţii care îţi permit să faci un pop-up din videoclip ca să îl poţi rula în timp ce faci şi alte lucruri pe telefon. Doar că din nou sunt destul de limitate. Iar după ce opreşti ecranul se opreşte videoclipul. Dar într-un final am găsit o aplicaţie care funcţionează aşa cum îmi doresc.

Aplicaţia este … Eşti pregătit? .. Mozilla Firefox. Da, nici eu nu mă aşteptam să îmi rezolve acesta problemă un browser pe care nu îl mai folosesc de ceva vreme. Firefox este disponibil atât pentru Android cât şi pentru iOS. Tot ce trebuie să faci este să instalezi Mozilla Firefox din magazinul Play sau din iTunes. După care din aplicaţia Youtube copiezi linkul videoclipului pe care vrei să îl asculţi şi îl alipeşti în fereastra browser-ului. Meniul Firefox îţi permite să vezi pagina ca şi pe un PC. Şi gata!

Acum poţi să asculţi muzică de pe Youtube cu ecranul închis, să navighezi pe Facebook, să te joci sau să citeşti ştirile fără nici o întrerupere a muzicii. Dacă nu ai un sistem audio cu bluetooth integrat, poţi să foloseşti un adaptor audio bluetooth cum ar fi cel de la Logitech. Eu îl folosesc de aproximativ 3 ani şi până acum nu m-a dezamăgit. Un upgrade cu bluetooth a sistemului tău actual te va costa puţin peste 150 lei, dar redarea muzicii de pe telefon fără nici un cablu este nepreţuită. Acum şi cu un consum mai mic al bateriei!

Ascult muzica de pe Youtube cu ecranul inchis


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.