Consola Android ZRRO ar putea îmbunătăţi experienţa jocurilor android


consola android ZRRO

Garantez că ai cel puţin un joc instalat care îl joci zilnic pe telefon, dar de multe ori parcă nu e suficient de mare ecranul telefonului. Cum ar fi să poţi accesa jocurile preferate pe o diagonală de 80 cm sau mai mare? Consola Android ZRRO exact asta face, reda jocurile de pe android pe ecranul televizorului.

Diferenţa dintre consola ZRRO şi mini PC-urile Android care sunt deja pe piaţa este controlerul tactil adăugat în pachet. Jocurile de pe telefon au fost create să fie jucate pe un ecran tactil, de aceea un controler tactil ar uşura mult interfaţa cu utilizatorul. Inovaţia adusă este modul în care sunt recunoscute degetele din apropiere, un deget pus deasupra controlerului poate fi recunoscut de la 3 cm distanţă. Feedback-ul se poate vedea pe TV prin intermediul a două cercuri, care se transformă în puncte în momentul apăsării.

Partea hardware a consolei este comparabilă cu cea a unui smartphone bun. Procesorul quad-core de 2 GHz şi cei 2 GB de memorie RAM pot face faţa oricărui joc din momentul de faţă din magazinul Play. Dacă te temi de calitatea imaginii trebuie să ştii că ZRRO poate reda imagini în 4K pe portul HDMI. Memoria internă de 16 GB poate fi extinsă cu 32 GB prin intermediul unui card micro SD. Conexiunea WiFi şi Bluetooth va asigura un număr minim de cabluri care trebuie ataşate la consolă.

Faptul că rulează Android 4.4 KitKat îţi permite să rulezi aproape orice aplicaţie din magazinul Play, nu doar jocuri. Astfel te poţi delecta şi cu News Feed-ul de pe Facebook sau cu videoclipurile preferate de pe Youtube.

Desigur poţi face acelaşi lucru cu un adaptor MHL pentru smartphone şi un gamepad bluetooth compatibil cu android, dar nu vei avea aceeaşi interacţiune tactilă. Eu am încercat să obţin o astfel de soluţie acum ceva timp în urmă, dar nu am ajuns la un rezultat satisfăcător de aceea sunt foarte curios să încerc consola ZRRO. Dezavantajul este că mai am de aşteptat până în septembrie pentru lansarea oficială a acestui produs. Consola Android ZRRO va fi lansată cu o etichetă de 200 de dolari.

consola android ZRRO consola android ZRRO consola android ZRRO consola android ZRRO


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.