Dacă nu ai apucat să cumperi nimic până acum, îţi recomand aceste cadouri de ultimul moment


cadouri de ultimul moment

Sărbătorile vin… sărbătorile vin… O stai, sunt deja aici! Şi nu am apucat să cumpăr nimic până acum! Ce mă fac? Cam asta cred că trece prin capul persoanelor care nu au apucat să cumpere cadouri de Crăciun până acum. Se mai întâmplă să lucrezi până vineri inclusiv şi Crăciunul să fie peste două zile. Poate nu ai vrut să te lupţi cu aglomeraţia din magazine, sau nu ştiai ce să comanzi de pe internet. Iar acum rafturile magazinelor sunt goale şi e prea târziu să mai comanzi ceva. Dacă totuşi vrei să salvezi situaţia îţi recomand aceste cadouri de ultimul moment.

În funcţie de persoană care primeşte cadoul poţi să te orientezi spre câteva cadouri online. Spre exemplu dacă persoanei îi place să călătorească îi poţi dărui un abonament pe 2017 la revista National Geographic şi National Geographic Traveler. Cu siguranţă se va gândi la tine tot anul, de fiecare dată când va primi revistă în poştă. El sau ea se va alege cu 16 reviste grozave, iar tu vei scoate din buzunar doar 116 lei. Mai sunt multe alte reviste care oferă astfel de abonamente. Trebuie să faci doar un mic research pe internet.

Dacă ai dea face cu un cinefil, poţi să te uiţi după un abonament la Netflix sau Hulu. În schimb dacă îi place muzica te poţi orienta după un abonament la Play Music sau Deezer. Mai nou poţi să faci cadou şi cărţi în format digital. Amazon are o colecţie impresionantă de cărţi în format electronic pe care le poţi achiziţiona şi transfera direct pe Kindle. În acest fel poţi să îi faci cadou acea carte pe care nu reuşea să o găsească fizic în magazine.

Dacă gaming-ul este pasiunea persoanei dragi, nu ai decât să îi dăruieşti un card cadou valabil în Playstation Store sau Xbox Marketplace. În acest fel poţi să dăruieşti de la 10 până la 100 de dolari pentru a cumpăra cele mai noi jocuri apărute pe consolă.

În schimb dacă totuşi vrei să dăruieşti ceva fizic, ai o opţiune intermediară. Emag oferă posibilitatea achiziţiei unui card cadou. Tu alegi suma pe care vrei să o dăruieşti, iar persoana care va primi cardul poate să îşi aleagă orice cadou doreşte. Astfel eviţi să mai dai cu băţul în baltă când alegi cadoul şi toată lumea e fericită. Sper că îţi vor fi de ajutor aceste informaţii despre cadouri de ultimul moment. Mai bine spus cadouri digitale de ultimul moment.

Îţi doresc un Crăciun cât mai fericit alături de cei dragi! Sărbători Fericite!


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.