Diagnostic auto Akolyt


Nu toate produsele interesante sunt vândute exclusiv pe piaţa din America. Akolyt este un produs cu şanse mari să ajungă pe piaţa din Europa. Ce este Akolyt? Este un dispozitiv pentru diagnostic auto.

Dispozitivul de diagnostic auto Akolyt funcţionează prin înserarea acestuia în mufa de diagnosticare a oricărei maşini cu an de fabricaţie mai nou de 2001. Astfel vei afla informaţii în timp real despre tot ce se întâmplă sub capota şi despre stilul tău de condus. Poţi vedea nivelul de eficienţă pe care îl ai când conduci şi vei primi sfaturi utile pentru a reduce consumul de carburant.

În cazul în care ţi s-a aprins un bec în bord poţi rula sistemul de diagnosticare de pe aplicaţie, iar aceasta îţi va indica cauza defectului. În plus la fiecare pornire, Akolyt face o verificare a motorului pentru a se asigura că vei avea un drum fără probleme. De asemenea poţi vedea statistic performanţele traseelor tale şi le poţi compara cu rezultatele altor utilizatori. Aplicaţia îţi va indica când trebuie să mergi la mecanic pentru revizie. Sistemul de diagnostic auto Akolyt va detecta automat în momentul în care ai fost implicat într-un accident şi va anunţa serviciile de urgenţă.

În momentul de faţă Akolyt strânge bani pentru realizarea produsului finit prin intermediul platformei Indiegogo. Poţi dona campaniei, şi pentru suma de 79 euro poţi primi produsul finit la lansarea acestuia în septembrie 2015.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.