Huawei TalkBand B2 are o nouă abordare când vine vorba de fitness trackere


huawei talkband b2

Pentru Huawei este o piaţă nouă cea a fitness track-erelor, dar pentru Jawbone nu mai este nimic nou având în vedere că produsele acestora sunt de trei generaţii pe piaţă. Aşadar cele două companii şi-au unit forţele pentru a crea Huawei TalkBand B2.

Cred că cea mai interesantă funcţie la TalkBand B2 este că se transformă rapid într-o cască bluetooth. Nu mai trebuie să scoţi telefonul din buzunar pentru a răspunde la telefon. În momentul de faţă este o funcţie unică pentru un fitness tracker, dar şi pentru un smartwatch. Majoritatea smartwatch-urilor cu care poţi prelua apeluri trebuie să fie ţinute aproape de gură pentru a realiza o convorbire decenta ca şi calitate a sunetului.

Designul modern este din nou un atu pentru Huawei TalkBand B2. Cel mai impresionant arata modelul auriu care are curea din piele. Dar dacă preferi ceva care să nu atragă foarte multă atenţie, poţi opta pentru modelul negru sau alb, acestea având curele din silicon.

TalkBand B2 îţi va monitoriza activitatea fizică din timpul zilei, dar şi activitatea din timpul somnului. Ecranul tactil integrat îţi va afişa ora şi data, caloriile arse, numărul de paşi şi cât timp ai dormit, de asemenea mai poţi accesa funcţia de cronometru. Iar informaţiile adunate se vor sincroniza automat cu aplicaţia Jawbone. Din păcate nu are integrat un GPS sau un senzor pentru măsurarea pulsului. Un alt dezavantaj este faptul că nu poate vibra atunci când primeşti o notificare, un apel sau ai setată o alarmă. Dar funcţia de vibraţie cred că a fost omisă cu un motiv, bănuiesc că e destul de enervant să îţi vibreze ceva în ureche.

Ca şi concluzie, Huawei TalkBand B2 este un fitness tracker cu un design modern şi atractiv, iar funcţia de cască bluetooth poate fi utilă în multe situaţii. TalkBand B2 poate fi achiziţionata şi de la noi de pe piaţa prin intermediul cel.ro la un preţ de 999 lei.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.