Jocuri multiplayer pe acelaşi ecran


Îţi place să te joci pe telefon? Dacă răspunsul este da şi eşti dispus să împarţi ecranul cu încă un prieten, înseamnă că o să adori următoarele jocuri multiplayer pe acelaşi ecran.

În Badland intriga este simplă, trebuie să treci printr-o pădure. Dar nu este chiar aşa simplu, deoarece pădurea este plină de pericole la fiecare pas. Metoda de joc este asemănătoare cu cea din Flappy Bird, trebuie să apeşi pe ecran pentru a controla creatura sau creaturile tale. Ceea ce îl deosebeşte este faptul că poţi multiplica numărul creaturilor pe care le deţii şi trebuie să ajungi la final cu cel puţin una. Era să uit, în multiplayer poţi adăuga încă trei prieteni, deci puteţi să vă distraţi patru oameni în acelaşi timp. Jocul este gratuit.

Glow Hockey 2 este acelaşi joc pe care îl ştim de când eram mai mici. Doi jucători, un puc şi două porţi, scopul este să marchezi în poartă adversarului. Poate juca şi o singură persoană, deşii nu este atât de amuzant. Ca şi un mic sfat, acest joc este de preferat să fie jucat pe o tabletă sau pe un ecran cât mai mare. Jocul este gratuit.

Trionix este un joc de strategie în care scopul tău este să îţi multiplici triunghiurile cât mai aproape de adversar pentru al bloca. Câştigător este cel care la final are cât mai multe triunghiuri. Ai un timp scurt în care trebuie să îţi hotărăşti strategia aşa că un joc nu durează mult. Jocul este gratuit.

Vei avea tendinţa să spui că Ice Rage: Hockey este acelaşi joc de hockey, dar nu este chiar aşa. În Ice Rage: Hockey îţi controlezi jucătorul de pe un joystick şi de pe celălalt pasezi sau şutezi pucul. Am zis pasezi pentru că ai 2 jucători în teren, un portar şi un atacant. Jocul este gratuit.

Bounden te va face să dansezi cu un prieten sau prietenă fără să îţi dai seama. Scopul este să lucraţi în echipa pentru a trece cursorul printr-o serie de inele. Spor la dans! Jocul costă 15.87 lei.

În Pathogen trebuie să îţi multiplici celulele altfel încât să cucereşti adversarul. Celulele pot fi multiplicate, dar pot fi şi îmbunătăţite. Situaţia se poate răsturna rapid când se lansează virusul. Pathogen este un joc de strategie foarte complex inspirat din biologie. Probabil vei învăţa şi un pic de biologie în timpul jocului. Jocul costă 3.54 lei.

Omicron nu este recomandat pentru persoanele daltoniste. Ecranul este împărţit în două, fiecare jucător trebuie să împerecheze culorile, adică să apese pe toate zonele de aceeaşi culoare. Cine goleşte primul ecranul câştiga. Jocul costă 3.50 lei.

Fruit Ninja nu poate fi jucat decât pe o tabletă, pentru că doi jucători să taie fructe pe acelaşi telefon este prea mult. Cine taie mai multe fructe şi acumulează un punctaj mai ridicat câştiga. Este simplu până se lovesc mâinile de la gesturi prea ample. Versiunea cu reclame este gratuită.

OLO este un joc foarte asemănător cu curlingul. În fiecare rundă poţi să lansezi un OLO astfel încât să înlături OLO-ul adversarului de pe ecran. Şi pentru că forţa este proporţională cu masă, cu OLO-urile de dimensiuni mari îţi vei putea elimina mai uşor adversarul. Jocul costă 7.95 lei.

Gentlemen Multiplayer funcţionează doar în multiplayer. Scopul jocului este să îţi fugăreşti şi să îţi distrugi adversarul alegând dintr-o serie de arme. Dar ai grijă, vânătorul poate deveni oricând vânat şi viceversa. Jocul costă 16.44 lei.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.