Lenovo K80 are specificaţii de top şi preţ decent


lenovo k80

Lenovo a devenit un competitor serios pe piaţa telefoanelor mobile. Asta se datorează lansării unor smartphone-uri cu specificaţii bune şi preţuri decente. Lenovo K80 face parte din această serie de telefoane.

Cine a spus că mărimea nu contează? Ei bine, contează când vine de mărimea bateriei, o baterie cu o capacitate mai mare îţi va extinde durata de funcţionare a telefonului. Cu bateria de 4000 mAh din Lenovo K80 nu vei avea nevoie de un încărcător în timpul zilei.

Producătorul Chinez a reuşit să mai înghesuie în acest telefon 4GB de memorie RAM, un procesor quad-core de 1.8 GHz, un ecran de 5.5 inch, o cameră de 13MP şi capacitate 4G LTE. Varianta de 4 GB vine şi cu o memorie internă generoasă de 64 GB. Pe mine m-a convins să îmi doresc să îl încerc.

Sunt convins că Lenovo a dorit să impresioneze prin capacitatea extremă a bateriei. Din moment ce multe telefoane nu vin nici măcar cu o baterie de 3000 mAh, Lenovo K80 depăşeşte cu mult această limită. Cei 4000 mAh ar trebui să îţi alimenteze telefonul mai bine de o zi, poate chiar două dacă nu este utilizat foarte intens.

Lansarea a fost anunţată în 30 Aprilie, ceea ce înseamnă că mai este foarte puţin până vom putea vedea Lenovo K80 pe piaţă. Iar la un preţ de 1799 CNY, aproximativ 1500 RON, nu este un telefon deloc scump având în vedere specificaţiile pe care le are.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.