LG G4 a fost lansat oficial


lg g4

Cel mai nou smartphone de la LG a fost prezentat ieri la New York. Aşa cum era de aşteptat, LG a lansat o variantă îmbunătăţită a modelului de anul trecut.

LG G4 are aceleaşi butoane pe partea din spate, cum ne-am obişnuit de la LG. Ecranul de 5.5 inch Quad HD IPS Quantum Display nu are doar o denumire pompoasă, într-adevăr imaginile vor fi mai clare, mai fluide şi mai luminate. De asemenea vă fi lansat într-o gamă foarte largă de culori, gri, alb şi auriu pentru varianta ceramică, iar pentru spatele din piele vor fi disponibile şase culori, negru, maro, roşu, albastru, bej şi galben.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 808 este sub capotă lui LG G4 împreună cu 3 GB de memorie RAM şi 32 GB de memorie internă care poate fi extinsă cu 128 GB prin intermediul slot-ului de card. Camera principală este de 16 MP, iar cea frontală de 8MP. G4 include şi o baterie de 3000 mAh care poate fi schimbată. Software-ul utilizat nu poate fi altul decât Android 5.1 Lollipop, cu interfaţa modificată de LG.

Începând de azi, LG G4 poate fi găsit pe rafturile din Coreea. Urmând să apară şi în restul lumii în următoarele săptămâni. Cert este că LG G4 va fi un competitor serios pentru Samsung S6 şi ambele se vor duela pentru poziţia de telefonul anului.

 


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.