Mophie, carcasa care ar trebui să acompanieze orice casti Bluetooth


mophie carcasa necesara pentru casti bluetooth

Consider că o pereche că oricine ar trebui să deţină măcar o pereche de casti bluetooth. Beneficiul este cât se poate de clar, scapi de orice cablu care ar putea să te incomodeze. În plus Apple cam forţează acest aspect prin scoaterea mufei audio din iPhone 7. Prematur sau nu, cert e că mulţi producători vor înceta să mai introducă mufa audio în telefoane. Indiferent dacă sunt producători sau clienţi şi nu vor să treacă la wireless, vor fi nevoiţi să se reorienteze spre alte modalităţi de conectare cum ar fi USB-ul de tip C.

Revenind la wireless şi la casti bluetooth mai exact. Principalul dezavantaj este durata de funcţionare. Dacă vrei o autonomie mai mare va trebui să porţi un set de căşti destul de măricele. În schimb cele mici îşi pierd energia mult prea repede. Eu sunt fericitul posesor a două seturi de căşti cu bluetooth şi nu mi s-a întâmplat doar o dată să uit să le încarc. Şi după o căutare mai amănunţită s-ar putea să fi găsit o soluţie cu numele de Mophie.

Mophie este o carcasă special concepută pentru căştile tale bluetooth. Este oarecum un 2 în 1 ca şamponul, deoarece e şi carcasa şi baterie externă. Carcasa Mophie integrează o baterie de 1.400 mAh. Baterie accesibilă în interiorul carcasei printr-un port USB. Cei de la Mophie afirma că ar putea să încarce aproximativ de 8 ori orice tip de casti bluetooth. Iar în momentul în care căştile sunt încărcate, acestea se opresc automat. Pe partea din spate sunt amplasate 4 leduri care îţi va indica starea de încărcare a bateriei.

Mi se pare o idee foarte practică. Mophie nu este de ieri de azi pe piaţă şi are deja o gamă destul de largă de produse pe piaţă. Aceştia s-au specializat pe baterii externe şi carcase cu baterie adiţională pentru telefoane. Iar acum au scos o carcasă pentru casti Bluetooth, la un moment cât se poate de oportun. Carcasa costă 40 euro, ceea ce nu e chiar o avere dacă vrei să ai tot timpul încărcate căştile în timpul antrenamentelor. Poţi achiziţiona carcasa Mophie de pe site-ul oficial, iar transportul este gratuit la comenzi de peste 50 euro.

 

Sursa [Mophie]


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.