Pantech Vega Iron 2


Coreenii au lansat pe piaţa un telefon care poate fi comparat cu multe din telefoanele de top de acum. Pantech Vega Iron 2 este un smartphone cu specificaţii de top, dar şi cu un design atractiv. În România nu foarte multă lume a auzit de Pantech deoarece produsele lor nu prea au ajuns pe piaţa din Europa, dar este un producător foarte cunoscut pe piaţa din Asia.

Pantech Vega Iron 2 are specificaţii foarte solide, egalează poate chiar şi depăşeşte cele ale lui Samsung S5. Telefonul rulează Android 4.4.2, are procesorul Qualcomm Snapdragon 801, procesorul grafic este Adreno 330, are 3 GB de memorie RAM, camera din spate este de 13 megapixel, iar cea din faţă de 2.1 megapixel. Mai are în dotare un ecran AMOLED full HD de 5.3-inch, colectivitate Bluetooth 4.0, LTE-A şi NFC. Memoria internă de 32 GB este mai mult decât suficientă pentru un smartphone, iar bateria de 3220mAh ar trebui să te ţină fără probleme o zi întreagă la un uz moderat.

Ca şi design, Pantech Vega Iron 2 are un design admirabil. Carcasa din spate este de plastic, iar marginea metalică este teşita dea lungul telefonului atât pe partea din faţă cât şi pe partea din spate. Colţul de sus din partea dreaptă este complet metalic, iar acolo este ascunsă lumina pentru notificări, aceasta poate fi văzută de pe ambele părţi ale telefonului. Acesata este disponibil în două culori, negru (cu margine Gold, Red, Silver) şi alb ( cu margine Champagne gold, Rose pink, Shiny silver)

Recunosc, va fi mai greu de achiziţionat deoarece acesta a fost lansat pe piaţa din Japonia, dar cumpărarea acestuia nu este chiar imposibilă.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.