Popcorn Time oferă posibilitatea de a viziona filme online direct din browser


Popcorn time

Pentru cei care nu sunteţi familiarizaţi cu această aplicaţie, Popcorn Time  îţi permite să vizionezi filme online pe o varietate mare de sisteme de operare (iOS, Android, Windows, Linux şi Mac). Iar acum acest serviciu a primit o îmbunătăţire care îţi permite să vizionezi filmele online direct din browser, aşadar nu mai este nevoie să instalezi aplicaţia pentru a te bucura de filme gratis.

Asta înseamnă că nu mai eşti nevoit să descarci filmul pe calculator, conţinutul va rămâne pe serverele Popcorn Time Online. Interfaţa cu utilizatorul a fost puţin modificată pentru a uşura modul în care găseşti filmele.

Atâtea beneficii şi gratuităţi nu vin fără riscuri! Popcorn Time nu are creată o reţea VPN (virtual private network), asta înseamnă că există potenţiale riscuri de securitate în ceea ce priveşte informaţiile tale. Dar şi dacă ar fi fost setată o reţea VPN nu aş recomanda utilizarea Popcorn Time, utilizatorii pot utiliza acest serviciu pe propriul risc.

Popcorn Time a reuşit să scape de câteva ori de procese împotriva pirateriei şi se pare că serviciul se îmbunătăţeşte. Cert este că în unele ţări Popcorn Time reuşeşte să ocolească legea prin furnizarea filmelor online. Tehnic tu nu deţii sau împarţi filme piratate, doar le vizionezi direct din browser. Şi în România sunt o serie de site-uri în care poţi viziona filme online direct din browser, cu Popcorn Time Online se adăugă unul în plus.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.