Proiectorul Sony 4K Ultra Short poate crea un ecran de peste 3 metrii


proiector sony 4k

Sony doreşte să impresioneze cu noul proiector 4K Ultra Short. Pe bună dreptate proiectorul Sony 4K Ultra Short este un proiector de lux datorită designului rafinat şi a preţului comparativ cu cel al unui apartament.

Sony 4K Ultra Short este un proiector pe care nu îl vei remarca în încăpere. Acesta este conceput să creeze un ecran de la 30 cm faţă de perete, faţă de proiectoarele clasice care au nevoie de montare pe tavan sau găsirea unui loc înalt în spatele camerei. Design-ul modern şi finisajul de aluminiu fac din Sony Ultra Short să se asemene cu o piesă de mobilier mai mult decât cu un proiector.

Ecranul creat de proiectorul Sony 4K Ultra Short poate avea o diagonală între 66 inch şi 147 inch. Ceea ce înseamnă că vei avea un ecran 4K cu o diagonală de peste 3 metrii jumate. La o diagonală atât de mare începe să se simtă diferenţa între full HD şi 4K.

Proiectorul mai include un sistem de boxe cu acelaşi design modern. Luminozitatea maximă pe care o poate reda este de 2000 lumeni, suficient pentru a reda imagini clare chiar şi în timpul zilei. Posibilitatea de a reda imagini 3D este un bonus binevenit din partea proiectorului. Sony 4K Ultra Short are trei intrări HDMI, un port USB şi un port LAN.

Dacă intenţionezi să îţi faci o sală de cinema acasă, trebuie să ai în vedere şi proiectorul Sony 4K Ultra Short. Dacă mai ţi minte am pomenit de un preţ comparabil cu cel al unui apartament, ei bine preţul de 50000$ nu e nici departe.

proiector sony 4k proiector sony 4k proiector sony 4k


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.