Promoţiile la telefoane oferite de Paşti


promotii la telefoane de pasti

Indiferent că e Crăciunul, Black Friday sau Paştele, magazinele online ne-au obişnuit cu promoţiile. Din sutele de promoţii de sărbători de cele mai multe ori nu prea ştii ce să alegi, doar dacă ţi s-a pus ‘pata’ pe ceva anume de dinainte ai şanse să te alegi cu o ofertă bună. Dar mai bine să vedem care sunt cele mai mari discounturi la telefoanele oferite de principalele magazine online din România. Voi lua în considerare doar telefoanele smart din promoţie.

La eMag, cel mai mare magazin de IT din România, discount-urile încep de la 34% cu Allview A5 Quad asta înseamnă o reducere de 160 lei de la preţul iniţial. Pe locul doi este clasat Serioux Symbiosis X4 cu o reducere de 200 lei, ar veni undeva la 33% discount. Iar pe locul trei se afla Acer Liquid E2 cu o reducere de 250 lei şi un discount aproximativ tot de 33%. Trebuie menţionat că cele trei telefoane sunt dual-sim.

Quick Mobile oferă o clasă de telefoane mai scumpe, iar discounturile încep de la 40% cu Sony Xperia Neo care are o reducere de 400 lei. Locul doi este ocupat de Huawei Ascend P7 Mini cu un discount de 30% şi o reducere afişată de 300 lei. Pe locul trei se afla telefonul din gamă de top de la LG şi anume G Flex 2 cu un discount de 26% şi o reducere astronomică de aproximativ 1000 lei. Şi totuşi este mai scump decât la eMag cu 100 lei unde LG G Flex 2 este 2600 lei cu o reducere doar de 7%, de aceea vă recomand să nu luaţi în considerare doar discounturile mari.

Pe Cel.ro discounturile încep undeva mai jos la 24% pentru Prestigio MultiPhone 7600 DUO, cu o reducere de preţ de 220 lei. Locul doi este ocupat de UTOK 400Q cu un discount de 23% şi o reducere de 90 lei, iar pe trei se afla Lumia 625 cu un discount de 21% şi reducere de 150 lei. Din nou mare atenţie la discounturi deoarece Lumia 625 este afişat pe site cu un discount de 36% iar conform calculelor reiese 21%.

Acestea fiind spuse se poate observa că discounturile cele mai mari sunt la telefoanele ieftine cu un preţ sub 1000 lei. Puteţi vedea mai multe detalii despre aceste telefoane accesând link-urile albastre. Din seria “frate, frate dar brânză e pe bani” telefoanele din gamele de top îşi menţin preţul destul de ridicat iar discounturile nu prea depăşesc 10%, totuşi poţi să scuteşti două sau trei sute de lei. Ca şi un sfat recomand compararea aceluiaşi produs pe mai multe site-uri înainte de finalizarea achiziţiei. Cam acestea ar fi promoţiile la telefoane oferite de Paşti. Vă doresc sărbători fericite!


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.