Review la căştile bluetooth Avantree Sacool


Avantree Sacool

Am observat că lumea e din ce în ce mai interesată să scape de cabluri şi să îşi uşureze cât mai mult existenţa. Lista de dispozitive wireless este destul de lungă, dar astăzi voi vorbi despre căştile bluetooth Avantree Sacool. Avantree este o firmă Chinezească care produce încărcătoare, baterii externe şi dispozitive bluetooth şi care a reuşit să pătrundă pe piaţa din România.

Ca şi design căştile Avantre Sacool nu se aseamănă cu căştile clasice cu care suntem obişnuiţi. Mi-a plăcut pentru că sunt mici, uşoare (au doar 18 grame) şi eu un singur cablu scurt între ele. Casca din stânga are trei butoane şi o mufă micro USB. Două butoane sunt plasate pe partea inferioară şi sunt utilizate pentru schimbarea melodiilor şi pentru volum, iar butonul de sus este utilizat pentru pornire şi oprire.

Împerecherea se face relativ uşor, se ţine apăsat butonul de pornire / oprire timp de 10 secunde, iar LED-ul îşi va schimba intermitent cularea din roşu în albastru. Acest proces trebuie executat doar o dată pentru că telefonul va reţine memorat dispozitivul.

Căştile Avantre Sacool au integrate un microfon pentru preluarea apelurilor, dar din păcate sunetul recepţionat pe celălalt capăt al firului nu este cel mai bun. Recomandarea mea este să fie folosite strict pentru muzică. În schimb am o veste bună pentru cei care ascultă muzică la volum ridicat, căştile se aud surprinzător tare cu volumul la maxim. Problema este atunci când bateria este aproape descărcată, vei auzi un semnal foarte strident care se repeta până când se va termina bateria.

Stabilitatea semnalului este foarte bună în cazul în care mă conectez cu laptopul la căşti, în schimb am avut momente când am pierdut semnalul foarte scurt când am fost conectat cu telefonul. Cu bateria complet încărcată te poţi bucura de 5 ore de muzică, iar o încărcare durează aproximativ 2 ore.

În concluzie căştile bluetooth Avantree Sacool intra în categoria căştilor bluetooth ieftine. Nu te poţi aştepta să ai o sonorizare de lux la această gamă de preţ. Eu le folosesc la sală sau la alergat fără nici o problemă, se aşează bine în ureche şi au stabilitate bună. Căştile Avantree Sacool pot fi achiziţionate de la eMag la un preţ de 160 lei.

Avantree Sacool Avantree Sacool Avantree Sacool detaliu Avantree Sacool detaliu Avantree Sacool Avantree Sacool


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.