Topul camerelor de băgat sub apă


Topul camerelor de bagat sub apa

Cred că titlul e foarte explicit, este vara şi fie că eşti la mare,la soare, la ştrand sau la bazin ai nevoie de o cameră cu care poţi să îţi face selfie-uri sub apă. De aceea am creat topul camerelor de băgat sub apă, asta înseamnă că îţi vei putea filma şi fotografia aventurile de sub suprafaţa apei. Acestea fiind spuse, să începem topul!

1. GoPro Hero 4 black

Nu are nevoie de foarte multe prezentări, este una din cele mai vestite camere pentru filmat activităţi extreme indiferent dacă sunt în aer, pe uscat sau în apă. Îţi poţi imortaliza amintirile cu o rezoluţie 4K sau dacă îţi ajunge HD te poţi bucura de nişte cadre încetinite foarte mult (240fps). Plus alte câteva îmbunătăţiri faţă de modelul precedent. Poate fi achiziţionata de la QuickMobile la preţul de 2150 lei.

Topul camerelor de filmat sub apa, Locul 1 Hero 4 Black

2. Veho Muvi K2 Series

Este o cameră foarte asemănătoare ca şi specificaţii cu GoPro Hero 3. Are integrat modulul Wifi şi filmează la aceeaşi parametrii ca şi Hero 3 black edition. În plus vine şi cu ecranul detaşabil. Sistemul de prindere este acelaşi cu cel al camerei GoPro, asta înseamnă că pot fi găsite uşor foarte multe accesorii. Poate fi achiziţionata de la eMag cu preţul de 1400 lei

Topul camerelor de filmat sub apa, Locul 2 Veho Muvi

3. Midland XTC-400

Are complet alt design faţă de primele două clasate. Poate filma full HD, dar avantajul se poate observa la autonomia bateriei care poate înregistra până la 5 ore de material video. Funcţia care ajută filmatul în condiţii de luminozitate scăzută este un bonus. Iar carcasa inclusă îţi va permite să te scufunzi la o adâncime maximă de 85 de metrii. Această cameră vine cu o etichetă de 1000 lei la eMag.

Topul camerelor de filmat sub apa, Locul 3 Midland

4. GoPro Hero

Locul 4 este ocupat tot de o cameră de la GoPro, dar de această dată este vorba de modelul de bază. Cu toate că este modelul cel mai ieftin de Hero, are caracteristici destul de bune. Poate înregistra HD sau fullHD, are acelaşi design compact şi acelaşi obiectiv ultra wide. De asemenea te poţi bucura de carcasa submersibilă până la 40 metrii. Şi pentru toate acestea trebuie să plăteşti doar 650 lei la eMag. Dacă ari fi avut şi WiFi integrat ar fi fost perfectă.

Topul camerelor de filmat sub apa, Locul 4 GoPro Hero

După cum se poate observa preţurile sunt foarte diversificate, trebuie doar să alegi modelul care se pretează cel mai bine cerinţelor tale. Şi eşti gata pentru şedinţa foto de sub apă.


About Adrian Cretu

Salut eu sunt Adrian şi sunt pasionat de tehnologie dintr-o serie de motive. Eşti curios să afli? Citeşte mai departe... În primul rând sunt inginer. Electrotehnica este domeniul de activitate, cu un master în electronică de putere ca să fiu mai exact. Şi consider că maşinile electrice reprezintă viitorul automobilistic. Asta în cazul în care oamenii vor învesti în mijloace regenerabile de generare a energiei. Implicit energia va fi mai ieftină şi va împinge oarecum populaţia să îşi achiziţioneze vehicule electrice. Tot în facultate m-am apucat mai serios de sport şi am ajuns într-o oarecare măsură dependent de activitatea fizică. De aici mi se trage şi o uşoară slăbiciune pentru fitness trackere. Pentru că în fitness trebuie tot timpul să îţi monitorizezi activitatea. După ce am mai avansat puţin prin viaţă, mi-am luat şi eu o casă că tot omul de rând. Nu pot să zic că îmi displace, dar câteodată nu mă împac cu treburile casnice. Şi îmi tot imaginez cum ar fi ca frigiderul să comande automat lapte de pe internet, înainte ca acesta să se termine. Sau maşina de spălat să comande detergent. Nu mai pomenesc nimic de hârtia igienică! Mi-ar plăcea să am un roboţel care să iasă din vizuina lui când nu sunt acasă şi să facă curat. Aşa că am început să mă intereseze şi casele inteligente. În timpul liber sunt un copil care se joacă cu dronele sau cu alte jucării teleghidate pe care pot să îmi pun mâna. În schimb realitatea virtuală mă intrigă şi mă sperie în acelas timp. Cred că am văzut cu toţii trilogia Matrix. În acelas timp cred că realitatea augmentată îşi are locul în viitorul nostru. P.S. Am şi o serie de gadgeturi preferate. Nexus 5-ul este momentan telefonul pe care îl port prin buzunare. Ştiu că o generaţie învechită, dar de ce să îl schimb dacă încă funcţionează? Pe locul doi aş putea spune că se afla un GoPro Hero 3 Black care este nelipsit din toate călătoriile. Şi ultimul dispozitiv, dar nu şi cel din urmă este fitness traker-ul Withings Activite Pop care nu demult m-a anunţat că am parcurs 1000 km în ultimele 4 luni jumate.